Kayıp Tarihçeler


Kayıp Tarihçeler 1. Kitap Cüce Derinlikleri Ejderhaları: 
 
Dragonnlance Lost Chronicles Book 1 Art By Matt Stawivki

 
 
Kış Gecesi Ejderhaları'nda geçen Kharas Çekici'nin bulunuş hikayesi anlatılır.Altınay ve Nehiryeli'ni düğünlerinden hemen sonra Raistlin, Skullcap olarak bilinen lanetli kaleye doğru tuhaf bir şekilde çekilirken, Tanis ve Flint, Thorbardin'deki cüce krallığına girmenin yolunu ararlar. Sturm, efsanevi Kharas'ın Çekicini ararken; Tika sevdiklerini ölümden kurtarmak için tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkar. (Alıntıdır.)
 
 
 
Kayıp Tarihçeler 2. Yüceefendi Gökleri Ejderhaları: 
 
 
Dragonnlance Lost Chronicles Book 2: Art By Matt Stawivki

 
Herkesin korktuğu Mavi Leydi Kitiara, bir ejderha küresini aramaları için üç Solamniya Şövalyesini Buzsınırı'na gönderecek bir entrikaya karışırken kendisi de En zorlu sınava verecek, Krynn üzerindeki en korkulan yerde -Dargaard Kalesi'nde- bir gece geçirmeye yemin edip giden hiç kimse geri dönmediği o yerde ya Soth ile yüzleşecek ya da Kraliçesinin ellerinde ölecektir. Rakibi Laurana da kendi kaderine doğru bir yolculuğa koyulur. Bu yolculukta Laurana, Sturm, Tasslehoff ve Flint, tehlikeli bir görev üstlenmiş üç şövalyeye katılırlar. (Alıntıdır.)



Kayıp Tarihçeler 3. Kumsaati Büyücü Ejderhaları:


Siyah Cübbe olmayı seçen Raisin Majere, elindeki ejderha küresiyle Kara Kraliçe’nin hizmetinde güç arayışına devam etmek için Neraka’ya gider. Takhisis’in kazanması halinde sonsuza dek onun kölesi olacağını fark edince de tehlikeli ve ölümcül bir oyuna başvurur. Artık hem İmparator Ariakas hem de Neraka’daki direniş güçleri için çalışmaktadır. (Alıntıdır.)
 
Dragonnlance Lost Chronicles Book 3: Art By Matt Stawivki







0 Comments:

Yorum Gönder